Budapest IX. kerület, Ferenc körút 3.   Tel.: +36 1 219 55 34
Győr, Király u. 17.   Tel.: +36 70 342 07 49

A Benevia Kft. Törzsvásárlói Kártya szabályzata


Szakmai Törzsvásárlói Kártya kiváltásának feltétele
A kártya kiváltására professzionális, szakmai felhasználók részére van lehetőség egyszeri, összesen legalább 5.000 Ft értékű vásárlás esetén, a képzettséget igazoló okmány felmutatásával.

Lakossági Törzsvásárlói Kártya kiváltásának feltétele
A kártya kiváltására lakossági felhasználók részére van lehetőség egyszeri, összesen legalább 3.000 Ft értékű vásárlás esetén.

Kártyaérvényesség
A Törzsvásárlói Kártya a kibocsátó – Benevia Kft. - tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig használható, lejárati ideje nincs. A kártya esetleges visszavonásáról a kibocsátó előzetesen tájékoztatja a Vásárlót.

Törzsvásárlói Kártya regisztrációja, aktiválása
A kártya regisztrálásakor a Vásárló automatikusan 300 ajándékpontot kap, illetve a kártya aktiválása automatikusan megtörténik.

A pontok gyűjtése
Az ajándékpontok a legalább 1000 Ft összegű vásárlások után kerülnek jóváírásra. Minden elköltött 1000 Ft 100 ajándékpontot ér.

További kedvezmény, hogy a Szakmai Törzsvásárlói Kártya birtokosa minden vásárlás végösszegéből 10% árengedményt kap.

A kártya át nem ruházható, a rajta lévő pontok készpénzre nem válthatók. A pontok kizárólag a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra.

A pontok aktuális egyenlegéről a Vásárló a felhasználás helyén, illetve a https://www.ugyfelkartya.hu/egyenleg2 oldalon tájékozódhat.

A pontok felhasználása
A pontokat a Vásárló bármikor beválthatja. A kedvezményre váltás 1 pont=1 forint átváltási értéken történik. A pontbeváltás mértéke tetszőleges, akár a teljes fizetendő összegre is beváltható. A pontokat abban a szaküzletben válthatja be, ahol a kártyát kiváltotta.

Igénybevétel helye
Moyra Műköröm Szaküzlet
1094 Budapest
Ferenc körút 3.

Moyra Műköröm Szaküzlet
9021 Győr
Király utca 17.

E-mail értesítések
A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint szaküzleteink telefonszámán és személyesen az üzletekben lehet.

Szaküzleteink címei:
Moyra Műköröm Szaküzlet, 1094 Budapest, Ferenc körút 3.
Moyra Műköröm Szaküzlet, 9021 Győr, Király u. 17.

Adatrögzítés
A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés
A Benevia Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya kedvezményprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes. A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Benevia Kft. minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre. Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Benevia Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Benevia Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya elvesztése, meghibásodása
A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolásával a Moyra szaküzletekben igényelhet.

Elérhetőségek
Budapesti Moyra Műköröm Szaküzlet
Cím: 1094 Budapest, Ferenc körút 3.
Telefonszám: +36 1 219 55 34
E-mail: moyranails@moyra.eu

Győri Moyra Műköröm Szaküzlet
Cím: 9021 Győr, Király u. 17.
Telefonszám: 70/342-07-49

E-mail: moyragyor@benevia.hu