Budapest IX. kerület, Ferenc körút 3.   Tel.: +36 1 219 55 34
Győr, Király u. 17.   Tel.: +36 70 342 07 49

Norka tanfolyamairól általában

Norka továbbképzéseinek egyik fő célja a művészi látásmód kialakítása, illetve fejlesztése, a mindennapos szalonmunka színesebbé, egyedibbé tétele. A tanfolyamokat kezdő és haladó szakembereknek egyaránt ajánljuk.

Norka jól bevált módszereinek, évtizedes oktatói tapasztalatának köszönhetően a tanult minták kellő gyakorlással mindenki számára elsajátíthatóak, alkalmazhatóak. Az akvarellfestés oktatása során a tananyagok egymásra épülnek. A résztvevők szintről szintre komplikáltabb, látványosabb mintákat sajátíthatnak el, egyre precízebb módon kivitelezhetik azokat.

A zselés- és a porcelánfestés technikája szintén könnyedén megtanulható Norka tanfolyamain. Valamennyi továbbképzésen a résztvevők oklevelet kapnak. Norka a tanfolyam elvégzése után is szívesen segít e-mailben, illetve blogján az esetlegesen felmerülő kérdésekben.


Akvarell díszítő tanfolyam – I. szint:


Ha legalább minimális szinten tudsz rajzolni, vékony vonalat húzni, és szívesen megismerkednél az akvarellfestéssel, akkor ezt a szintet ajánljuk.

Az akvarelldíszítés I-es szintjén egy rövid, de mindenképpen hasznos betekintést nyersz a színek világába. A rövid elméleti rész után jön a sok gyakorlás. Norka megmutatja az alaptechnikákat, amelyekkel könnyedén megtanulsz árnyékolni, egyszerűbb motívumokat festeni.

Megtanulhatod a színek összemosását, a színfedést és a színre szín technikát is. A nap végére már nem fog gondot okozni egy könnyebb, mutatós virág vagy egy pillangó életszerű megfestése.


Akvarell díszítő tanfolyam – II. szint


Ha még nem voltál I-es szinten, akkor is megpróbálhatod a II-es szintet. Viszont fontos, hogy némi alapokkal rendelkezz, ugyanis ezen a szinten elméleti oktatás már nem történik.

A II-es szinten liliomot, margarétát biztosan fognak festeni a résztvevők, a többi minta általában változó, nagyban függ a csoporttól.


Akvarell díszítő tanfolyam – III. szint


Ha az első két szint egyikén sem voltál, akkor komoly nehézségeket okozna a III-as szint, ezért ezt az alapok megléte nélkül nem ajánljuk. Ezen a szinten már összetett kompozíciókat festenek a résztvevők kidolgozottabb mintákkal. Például madarat, valósághű pillangót, különböző virágokat. A III-as szinten az összes korábbi szinten tanult akvarellfestési technikát alkalmazzák a tanfolyam résztvevői.


Akvarell díszítő tanfolyam – IV. szint


A IV. és egyben az akvarellfestés legfelső szintjét kifejezetten gyakorlott kollégáknak ajánljuk.

Ezen a szinten Norka megmutatja a tipre történő arcfestés legegyszerűbben megtanulható technikáját, a minták egyre bonyolultabbak és részletesebbek.


Express akvarell díszítés


A képzés neve önmagáért beszél. Gyorsan, könnyedén érhetsz el valóban látványos eredményt. Mutatós minták, absztrakt motívumok, egyszerűen megfesthető virágok szalonköröm méretben, percek alatt!

Ha tudsz vékony vonalat húzni és ismered az akvarellfestés alapjait, és ráadásul szeretnél egy nap alatt sok-sok mintát megtanulni, akkor ezt a képzést kifejezetten neked ajánljuk.


Porcelán-akvarell festés


A képzés érdekessége, hogy porcelánpor és akril festék használatával készülnek a különlegesen szép, rendkívül látványos akvarell hatású minták.

A technika alkalmazásával térbelinek tűnő, mégsem zavaróan kidomborodó, ragyogóan csillogó virágok készíthetőek, egyedi megjelenéssel, gyönyörű, káprázatos színekkel.

Minimális alapokkal rendelkezőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.


Zselés festés


Ha szeretsz zselével dolgozni és kíváncsi vagy a színes zselékben rejlő határtalan lehetőségekre, akkor ezt a képzést neked ajánljuk.

Látványos, könnyen elsajátítható festési technika, amellyel kezdők és haladók egyaránt festhetnek gyönyörű virágokat, különböző mintákat.


Velvet/Bársony zselés festés


A bársony hatású körömdíszítéssel Te is lenyűgözheted vendégeidet. A Velvet/bársony Gel Painting díszítő képzést kezdőknek is ajánljuk, mivel ez a festési technika jóval könnyebben  elsajátítható és alkalmazható, mint a hagyományos zselés festés.

Ennek az egyszerűen kivitelezhető árnyékolástechnikának köszönhetően valóban bársonyos hatású, lágy textúrájú, különlegesen látványos, festményszerű mintákat kapunk.


Szalon díszítő oktatás


Ha szereted a gyors és látványos díszítéseket, akkor erre az oktatásra érdemes eljönnöd. Új irányzat a körömdíszítésben, a különböző anyagok és technikák kombinálása. Felületi díszítés zselével, újraértelmezett körömnyomda technika elsajátítása, nyomdamotívumok egyedi kombinációja, díszítés transzferfóliával, villámgyors matrica-hatású akvarell festés (új technika), effektezés többféle alapanyaggal. Ezen az igazán sokrétű tanfolyamon biztos alapokat kapsz, hogy hogyan kápráztasd el a vendégeid a különböző elbűvölő díszítésekkel.


Akril díszítés


Egyik legrégebbi díszítési technika hagyományos alapjait tanulhatod meg a tanfolyamon. Színátmenetek készítése, fekete alapon fénylő virágmotívumok precíz kidolgozása