Budapest IX. kerület, Ferenc körút 3.   Tel.: +36 1 219 55 34
Győr, Király u. 17.   Tel.: +36 70 342 07 49

Oktatás, tanfolyamok

Hamarosan indul a nailstamping.com!
Hamarosan indul a nailstamping.com!

Örömmel jelentjük be, hogy létrehoztuk a nailstamping.com weboldalt melynek célja, hogy közelebb hozzuk a világ bármely pontján élő, fejlődésre törekvő és tanulni vágyó emberek számára a lehetőséget, hogy hozzáférjenek oktatóink tudásához.

Könnyen elérhetővé tesszük számodra a tanfolyamokat, információs anyagokat ezen a jól strukturált gyűjtő oldalon. Megismerheted az alapanyagok és díszítő eszközök széleskörű felhasználási lehetőségeit. Átfogó tudást biztosít, ha a körömdíszítés iránt érdeklődsz. A jól felépített, kiváló minőségű videó anyagok segítenek eligazodnod a díszítés világában, a videókban készülő remekművek inspirációt nyújtanak változatos szín- és mintavilágukkal. A különböző hosszúságú filmek lépésről lépésre bemutatják neked a különböző nehézségi fokú díszítések menetét, nagy hangsúlyt fektetve a felhasznált alapanyagok és eszközök részletezésére. Itt a remek alkalom, hogy tanulj világszinten elismert, magas szintű tudással rendelkező oktatóinktól kényelmesen, online az otthonodban!

 

Norka tanfolyamairól általában

Norka továbbképzéseinek egyik fő célja a művészi látásmód kialakítása, illetve fejlesztése, a mindennapos szalonmunka színesebbé, egyedibbé tétele. A tanfolyamokat kezdő és haladó szakembereknek egyaránt ajánljuk.

Norka jól bevált módszereinek, évtizedes oktatói tapasztalatának köszönhetően a tanult minták kellő gyakorlással mindenki számára elsajátíthatóak, alkalmazhatóak. Az akvarellfestés oktatása során a tananyagok egymásra épülnek. A résztvevők szintről szintre komplikáltabb, látványosabb mintákat sajátíthatnak el, egyre precízebb módon kivitelezhetik azokat.

A zselés- és a porcelánfestés technikája szintén könnyedén megtanulható Norka tanfolyamain. Valamennyi továbbképzésen a résztvevők oklevelet kapnak. Norka a tanfolyam elvégzése után is szívesen segít e-mailben, illetve blogján az esetlegesen felmerülő kérdésekben.


Tovább >>