Budapest IX. kerület, Ferenc körút 3.   Tel.: +36 1 219 55 34
Győr, Király u. 17.   Tel.: +36 70 342 07 49

Vendégkönyv

Kedves Látogatóink!
A honlapunkon található vendégkönyvön keresztül várjuk kérdéseiket (szakmai, a termékekkel, illetve azok használatával kapcsolatos kérdéseiket), véleményüket, hozzászólásaikat. Minden kérdésüket igyekszünk rövid időn belül megválaszolni.

Új bejegyzés

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:
E-mail: nem kötelező
Üzenet:
 

Üzenetek
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9

# 62010-02-09 11:00:12
Nóri

Mik szükségesek a induláshoz? Milyen anyagok stb.! Kérem részletesen írja le! 
köszönöm


Válasz:

Kedves Nóri!
Induláshoz szükséges egy zselés illetve egy porcelános kezdőcsomag,melyeknek tartalma:
Zselés indulócsomag:1 db Uv lámpa,1 db zselés ecset,2 db előkészítő folyadék (2in1 cleaner, primer), 1 db építő átlátszó zselé, 1db építő fehér zselé, 1 db fényzselé, reszelők (min. 2 db), tetszés szerint tip ill. sablon.
Porcelán indulócsomag:1 db porcelán ecset,2 db előkészítő folyadék (2in1 cleaner, primer), 1 db építő clear porcelán por, 1 db építő fehér porcelán por, 1 db liquid, reszelők (min. 2 db), tetszés szerint tip ill. sablon.
Természetesen nem szükséges mindkét alapcsomagot megvenni,csak azt amellyel foglalkozni szeretne.Ha bármilyen kérdése lenne, látogasson el üzletünkbe (1094 Bp. Ferenc krt. 3), ahol szépségtanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére.
Üdvözlettel: Dóri / Moyra szépségtanácsadó

# 52010-02-09 10:06:26
Karacsné P. Szilvia

T. Cég! 
Az lenne a kérdésem, hogy nekem van műkörmös bizonyítványom és akkor jogosult lennék a 20% kedvezményre! Hogyan tudnám én azt önöknek eljuttatni, mert én kb. 300 km-re lakom! Várom válaszát mivel szeretnék rendelni! Még egy kérdés én allergiás vagyok a zseléporra és az Önök zseléje milyen, és mennyi ideig szárad? Előre is köszönöm!


Válasz:

Kedves Szilvia!
Faxon tudja eljuttatni hozzánk bizonyítványának másolatát a 06-1-219-5535-ös faxszámra,viszont a 20%-os kedvezményt csak személyes vásárlás esetén veheti igénybe.(1094 Bp. Ferenc krt. 3 szám alatti üzletben)Amennyiben interneten keresztül szeretne rendelni,ezt megteheti a www.moyrashop.hu oldalon,ahol a megadott feltételekről és kedvezményekről is érdeklődhet. Moyra zseléink kötési ideje 2-3 perc 9w-os UV lámpa alatt. Kérdése helyes megválaszolása érdekében kérem, írja le mit ért Ön zselépor alatt?
Üdvözlettel: Dóri / Moyra szépségtanácsadó

# 42010-02-08 08:25:11
Szabó csilla

Szeretnék a vendégkönyvbe szerepelni.


Válasz:

Ennek semmi akadálya. Ha bármi kérdése/d van fordulj hozzánk bizalommal, igyekszünk rövid időn belül válaszolni. Vagy időpontot kérhetsz tőlünk a vendégkönyvünkön keresztül a körömépítő stúdiónkba. Az üzenet melyet elküldesz nekünk, nem jelenik meg azonnal, de mi el tudjuk olvasni és a kérdésedet és a várt választ legkésőbb másnapra olvashatod a vendégkönyvön keresztül.

# 32010-02-07 23:38:37
Nagyné Bárdosi Szilvia

Jó estét! 
Én arról szeretnék érdeklÅ‘dni,hogy ha valakinek nagyon rövidek a körmei(de tényleg nagyon rövid) 
akkor is lehetséges műköröm felrakása ,és melyik tipusú a legtartósabb erÅ‘sen igénybe vett kezeknél? 
ElÅ‘re is köszönöm! 
Nagyné Szilvi


Válasz:

Kedves Szilvia!
Rövid, igénybe vett körmök esetén a tip-zselés technikát ajánljuk.A készített körmök hosszúsága, lehetőség szerint legyen minél rövidebb (2-3 mm).
Üdvözlettel: Dóri / Moyra szépségtanácsadó

# 22010-02-07 22:57:46
Pallai Andrea

Porcelán műköröm építésnél, néhány nap múlva fellevegÅ‘södik, pedig az elÅ‘készítés, stb. megtörténik. 
Köszönöm


Válasz:

Kedves Andrea!
Porcelán technika esetén, az előkészítés mellett, a por-folyadék aránya, illetve annak megfelelő felhordása is fontos a tartós műköröm építés szempontjából.
Üdvözlettel: Dóri / Moyra szépségtanácsadó

# 12010-02-03 19:15:42
Moyra.eu

Kedves Vendégeink! 
 
Aki itt, a Vendégkönyvben jelentkezik be műkörmös szalonunkba, annak 10% kedvezményt biztosítunk a műkörömépítés, manikűr végösszegéből.


Válasz:

Az akció március végéig tart. Addig is várjuk vendégeinket sok szeretettel. Tehetséges műkörmösünk munkáit megtekinthetik a Dávid Barbara munkái menüpont alatt. A műkörömépítés és -díszítés, paraffinos kézápolás, valamint a manikűr mellett, hennával való festést is vállal. Ha épp műkörmöst keres, vagy ha épp műkörmös szakembert váltana, tegyen egy próbát velünk!!! Térjen be hozzánk a Ferenc körút 3-ba, a Moyra Műköröm Szaküzletbe és Körömépítő Stúdióba!