Budapest IX. kerület, Ferenc körút 3.   Tel.: +36 1 219 55 34
Győr, Király u. 17.   Tel.: +36 70 342 07 49

Rólunk

Cégünk a Benevia Kft., Budapesten működő, dekorkozmetikai termékeket gyártó- és forgalmazó cég.

Moyra Dísztasakok15 éve vagyunk jelen a magyar piacon saját márkánkkal, a Moyra körömlakk-családdal, melynek piaci sikere arra ösztönzött bennünket, hogy folyamatosan bővítsük kínálatunkat. Mára a körömépítéshez és díszítéshez szükséges alapanyagok, kellékek és szerszámok széles választékát kínáljuk vevőinknek.

Célunk, hogy vásárlóink igényeit a legteljesebb mértékben ki tudjuk elégíteni, ezért törekszünk az állandó megújulásra, termékeink és szolgáltatásaink bővítésre. Az újdonságokat folyamatosan figyelemmel kísérjük és igyekszünk mihamarabb bevezetni azokat. Termékeink alapanyaga a legnevesebb olasz és német alapanyaggyártó vállalatok gyáraiból kerülnek ki, amelyek a világ vezető kozmetikai cégeinek is beszállítói.

2009 októberében nyitottuk meg szaküzletünket Budapesten a Ferenc körúton, és 2016 áprilisában Győrben a Király utcában, melyekben a műkörömépítő szakemberek mindent megtalálhatnak kiváló minőségben és elérhető áron, ami munkájukhoz szükséges. Az alapanyagokon és körömdíszeken kívül ecsetek, reszelők, fémszerszámok és egyéb kiegészítők széles választékával várjuk mind szakmai, mind lakossági vevőinket. Műkörmös végzettségű eladóink praktikus tanácsokkal állnak minden kedves érdeklődő rendelkezésére a körömépítéssel, manikűrrel és a termékek használatával kapcsolatban.

Az egyre gyakrabban felmerülő szakmai igények kielégítésére 2010 májusától különböző tematikájú körmös tanfolyamokat szervezünk elismert, komoly tudású szakoktatók közreműködésével. Tanfolyamaink témái között szerepelnek a különböző díszítési, építési technikák, valamint a legújabb anyagok használatának bemutatása. A tanfolyamok mellett workshopokat is szervezünk, ahol bemutatjuk az új termékeinket, melyekre a szakmai látogatók mellett lakossági érdeklődőket is szeretettel várjuk.

Társaságunk legfőbb célkitűzése, hogy az általunk forgalmazott világszínvonalú termékek segítségével, utat mutassunk napjaink modern nőjének. Azoknak a nőknek, akik nemcsak egyszerűen követik a divatirányzatokat, hanem önmagukat, személyiségüket is ki akarják fejezni.

Ezt a célt tükrözi szlogenünk is:

BENEVIA - "A SZÉPSÉG ÚTJA".