Budapest IX. kerület, Ferenc körút 3.   Tel.: +36 1 219 55 34
Győr, Király u. 17.   Tel.: +36 70 342 07 49

KÖRMÖSÖK KÖRMÖSE

Körömdíszítő verseny 500.000 forintos összdíjazással!

EREDMÉNYHÍRDETÉS

A hagyományoktól elszakadva, a versenyeken megszokottól eltérően most a versenyzők zsűriztek. A versenyzők felállították saját TOP 10-es sorrendjüket. A beküldött szavazatokat a következőképpen összesítettük. A táblázatban szereplő versenyzők által kiosztott helyezéseket pontokra váltottuk át, azaz az első helyezés 10 pontot ér, a második 9 pontot, a harmadik 8 pontot és így tovább egészen a 10. helyezésig. A pontszámokat összesítettük, és a három legmagasabb pontszámot elért játékos került a dobogóra.
(A versenyzők által leadott szavazatok 2018.07.16-ig tekinthetőek meg a www.moyra.eu weboldalon.)

Moyra Körmösök Körmöse körömdíszítő verseny!
Moyra Körmösök Körmöse körömdíszítő verseny!KÖRMÖSÖK KÖRMÖSE

Versenykiírás

Körömdíszítő verseny 500.000 forintos összdíjazással!
Nevezz Te is az egy fordulós online körömdíszítő versenyre
"EverLast Istennők" témában, és nyerd meg a három legjobbnak járó díj egyikét, vagy a közönségdíjat!

Moyra Körmösök Körmöse körömdíszítő verseny!
A hagyományoktól elszakadva, a versenyeken megszokottól eltérően most versenyzőként Te lehetsz a zsűri tagja! Nevezz és zsűrizz, most a Te véleményed számít! Ha benevezel a versenyre, Te is beleszólhatsz a végeredménybe, a szavazatod is alakítja a végső sorrendet.A díjazásról

Körömdíszítő verseny 500.000 forintos összdíjazással!

A fődíj, azaz az első helyezett díja: 300.000 forint értékű utazási utalvány,
A 2. helyezett díja: 150.000 forint értékű utazási utalvány,
A 3. helyezett díja: 50.000 forint értékű utazási utalvány.


Ezen felül a legtöbb kedvelést kapó körömdíszítés megalkotója lesz a KÖZÖNSÉGDÍJAS, aki megkapja a teljes, 36 színből, alap-és fedőrétegből álló, díszdobozos EverLast körömlakk kollekciót!

Mi a verseny témája?
Egyfordulós körömdíszítő versenyünket legújabb, 2018-as körömlakk kollekciónk, az EverLast ihlette. Készíts egy egykezes körömdíszítést "EverLast Istennők" témában: válassz egy tetszőleges körömlakkot a Moyra EverLast kollekció 36 színéből, és a névadó istennő ihlette körömdíszítésedet készítsd el nekünk! Bármilyen technika és díszítő anyag szabadon választható. Alkosd meg azt a körömdíszítést, melyből kiderül az általad választott istennő mit személyesít meg, mutasd meg körmökön az általa képviselt erőt.

Milyen felületre készítheted a díszítéseket?
Természetes körömre és műkörömre egyaránt. A köröm hosszát és formáját tetszés szerint választhatod meg. Díszített tipeket viszont nem tudunk elfogadni.


A fotón legalább egy Moyra terméknek szerepelnie kell, ami utólagosan nem montírozható a képre. A fotón a Moyra terméken kívül nem helyezhető el semmilyen szöveg, logó vagy reklám, legfeljebb az alkotó neve. Csak egy pályamunkával nevezhetsz, ezért kérjük, jól gondold meg, mit küldesz, mert csak az elsőként beküldött munka vehet részt a versenyben, utólagos módosításra már nincs lehetőség.

A megadott témában beérkező, a szabályzatban leírtaknak megfelelő, határidőre beérkező munkákat a beküldési határidő lejártával publikáljuk a Moyra Facebook-oldalán. Ezt követően a versenyzők a megadott e-mail címükre kapnak egy szavazólapot, melyen felállítják a saját TOP 10-es sorrendjüket, tehát a megszokottól eltérően a versenyzők zsűriznek. A beküldött szavazatokat nyilvánossá tesszük. A résztvevők magukra nem szavazhatnak. A Moyra Szakmai zsűrije is kialakítja sorrendjét, mely egy szavazatnak számít, majd a beküldött sorrenddel összesítve alakul ki a végső eredmény. Ha több versenyző azonos helyezést ér el, a Moyra Szakmai zsűrije dönt a végső sorrendről.

Hogyan nevezhetsz a versenyre?
A verseny mindenki számára nyitott, aki kedvet érez a versenyzéshez, és szívesen megmérettetné magát. A versenymunkát a moyraverseny@moyra.hu e-mail címre várjuk.
Technikai megkötés, hogy a fotók fekvő formátumban, emellett lehetőség szerint minél magasabb felbontásban készüljenek.
Fontos, hogy a levélben add meg a teljes neved, Facebook adatlapod linkjét, telefonszámodat, e-mail címedet és postacímedet. A levél tárgyába kérjük, írd bele, hogy Moyra Körmösök Körmöse – nevezés, az istennő nevét, valamint a teljes nevedet.
Az adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki
.

Meddig várjuk a munkákat?
A verseny 2018. május 15-én kedden indul.
2018. július 1. vasárnap éjfélig kell beérkeznie a versenymunkáról készült fotónak.Mikor és hogyan tudod meg az eredményeket?
A beérkezett képek 2018. július 2-án hétfőn publikálásra kerülnek a Moyra Facebook-oldalán. A versenyen résztvevők e-mailben megkapják pontozó lapjaikat melyen beküldik TOP 10-es listájukat. A szavazatok visszaküldési határideje 2018 július 6. péntek éjfél.
A összesítést követően, a végeredményt 2018. július 9-én hétfőn tesszük közzé a Moyra Facebook-oldalán.


(A változtatás jogát fenntartjuk. A képet beküldő automatikusan hozzájárul a kép esetleges bármilyen jellegű további felhasználásához. Moyra-alkalmazottak, trénerek és hozzátartozóik nem vehetnek részt a versenyben.)Nevezz, versenyezz, és légy Te a KÖRMÖSÖK KÖRMÖSE!